Szeretetet nem vásárolhatsz, de kézzel készített csodát igen. Az pedig majdnem ugyanaz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36203331647

Blog

Hogyan válasszunk arcunk formájához illő fülbevalót

2023.07.17 16:24
Hogyan válasszunk arcunk formájához illő fülbevalót

A fülbevaló a leggyakrabban használt ékszer, mégis sokszor választunk rosszul. A végtelen színű, formájú, méretű fülbevaló közül nem egyszerű kiválasztani azt, ami legjobban illik hozzánk.

Ékszerszakértők véleményét osztjuk meg veled az alábbiakban, remélve, hogy segítenek, hogy megtaláld az arcformádhoz legjobban illő fülbevalót.

Ha hosszúkás az arcod, a közepes és nagy méretű fülbevalók segítenek, hogy kicsit szélesebbnek tűnjön az arcod.
Ne válassz hosszú, keskeny, lógó fülbevalót vagy vékony karikát, mert ezek még jobban kiemelik arcod hosszát!

Ha arcodnak gyémánt alakja van, válassz hosszú, lekerekített végű fülbevalót. Ez lágyabbá és hosszabbá teszi az arcot.
Próbáld meg elkerülni a hosszú, szögletes fülbevalókat!

Ha szögletes az arcod, és szeretnéd lágyítani az állkapcsodat és az arccsontodat, válassz hosszú, lekerekített végű fülbevalót. A lógó fülbevaló a legjobb választás számodra. Ha kerek, drágakőből készült csepp alakú ékszert választasz, lágyítja az arccsontod és lágyítja vonásaid.
Ne kísérletezz nagy, szögletes vagy túl kerek fülbevalókkal, mert még szélesebbnek tűník tőle az arcod!

Szív alakú arcforma esetén a háromszög alakú fülbevaló mutat igazán jól. A hosszúkás, ívelt végű darabok segítenek egyensúlyban tartani az arcot, és felhívják a figyelmet a szemekre, az arccsontra és az állkapocsra.
Kerüld a nagy vagy kerek, gombos fülbevalókat, valamint a fordított háromszög alakú fülbevalókat, mert szélesebbnek tűntetik a fejed!

Kerek arcforma esetén hosszúkás fülbevalókra van szükséged. A hosszúkás, keskeny, ovális fülbevalók tökéletes kontrasztot adnak az arcnak, és nem mutatják szélesebbnek. A különböző méretű drágakövekkel, gyöngyökkel és kristályokkal diszített lógó fülbevaló remek választás.
Ne válassz kerek fülbevalót, széles karikákat vagy rövid lógó fülbevalót!

Az ovális archoz szinte minden típusú fülbevaló választható. Az ovális formájú lógók kihangsúlyozzák az elegáns formájú arcot anélkül, hogy nyújtanák vagy szélesítenék az arcot.

 

forras:
http://www.jewellerypictures.com/choose-earrings-face-shape/3533