Szeretetet nem vásárolhatsz, de kézzel készített csodát igen. Az pedig majdnem ugyanaz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36203331647

Blog

Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy elindult vadonatúj Facebook csoportunk!

DartDesignWorkshop Facebook Oldal

Miért érdemes csatlakozni?

  1. Exkluzív Tartalmak: Elsőként értesülhettek legújabb termékeinkről, akcióinkról és különleges ajánlatainkról.
  2. Közösség: Ismerkedjetek meg más vásárlókkal, osszátok meg tapasztalataitokat és ötleteiteket. Itt mindenki szívesen látott!
  3. Versenyek és Játékok: Csoporttagjaink rendszeresen részt vehetnek izgalmas nyereményjátékokban és kihívásokban, ahol értékes ajándékokat nyerhettek.
  4. Ügyfélszolgálat: Kérdéseiteket, problémáitokat és visszajelzéseiteket közvetlenül megoszthatjátok velünk, így még gyorsabban tudunk segíteni nektek.

Halottak napi színes tök fülbevalók különböző méretben kaphatóak!

Új termékek a webshopban!
Elegáns, színes és csillogó sújtás ékszerek a szivárvány minden színében.

Újdonságok boltunkban az apró, könnyű kagyló és csigaház alakú bedugós fülbevalók.

Lefordítottuk nektek az alábbi ingyenes amigurumi mintákat, hogy halloween dekorációt vagy játékot készíthessetek. Kezdők is bátran belevághatnak!

A figurák mérete függ a felhasznált fonaltól, horgoló tű méretétől.

Terv és fotó @migurumi_land - Fordította: Amiguroom Toys
Magyarra fordította: Dart Design

Nem ördöngösség és nem is lehetetlen nyáron horgolni! Vagy legalább elkezdeni megtanulni, hogy karácsonyra már magad készíthess sálat, sapkát esetleg vicces zoknit, kesztyűt vagy karácsonyi manókat.

A beton csodálatos, semleges anyag, ami egyszerűen felhasználható ékszerek készítéséhez. A meg nem kötött beton könnyen kezelhető, folyékony állapotában különböző adalékokkal, festékekkel színezhető, így végtelenül változatos nyersanyaggal dolgozhatunk.

Ha horgoltál valaha, biztosan találkoztál már te is a nagyikocka (granny square) kifejezéssel. Egy kis izelítőt szeretnénk nyújtani, mennyi minden készülhet ezekből horgolt négyzetekből.

Biztosan hallottál már az amigurumiról, vagy láttad az imádnivaló horgolt kitömött játékokat, amelyekről a mesterség ismert, de soha nem tudtad a nevét vagy a mögöttük álló történelmet. Japánban, ahonnan a kézműves technikát eredeztetik, az "amigurumi" szó szerint horgolt kitömött játékot jelent.

A hosszú nyári szünetre javaslunk egy kis kreativkodást.
Csak pár dologra lesz szükségetek és kedves gyöngyszövött karkötőket készíthettek.

 

Ha tetszenek a finom, lágy, nőies csipke ékszerek és megtanulnád őket magad is elkészíteni, jó szívvel ajánlom Rusti Kate YouTube csatornáját.

RustiKate

 

A fülbevaló a leggyakrabban használt ékszer, mégis sokszor választunk rosszul. A végtelen színű, formájú, méretű fülbevaló közül nem egyszerű kiválasztani azt, ami legjobban illik hozzánk.

Ékszerszakértők véleményét osztjuk meg veled az alábbiakban, remélve, hogy segítenek, hogy megtaláld az arcformádhoz legjobban illő fülbevalót.

Figyelmetekbe ajánljuk you tube csatornánkat!

DartDesing YouTube

Horgoljatok ti is koripot!
Szeretettel osztjuk meg az alábbi korip mitát, amivel ti is jótékonyan hozzájárulhattok a koraszülöttek gyorsabb fejlődéséhez.
Igyekszünk mi is kivenni részünket és évi rendszerességgel adományozni a kórházak újszülött osztályainak.

A hivatalos videót a mintáról megtaláljátok az alábbi linken. Fontos, hogy 100% pamut fonalat használjatok!
Hogyan horgoljunk Koripot?

Milyen méretű karkötő állna a legjobban neked, hogyan válaszd ki a számodra kényelmes méretű karkötőt?

Engedd meg, hogy segítsünk, hogy megtaláld a tökéletes méretű karkötőt.

Örömmel jelentjük be, hogy végre megnyitottuk virtuális kapuinkat, hogy elhozzuk neked a legkülönlegesebb és legszegg kézzel készített termékeinket. Ez az online üzlet a kézműves szeretet és kreativitás otthona, ahol megtalálhatod azokat a varázslatos darabokat, amelyek szívet-lelket melengetnek.