Szeretetet nem vásárolhatsz, de kézzel készített csodát igen. Az pedig majdnem ugyanaz.

Kérdése van? Hívjon minket! +36203331647

Bee Sujtás karkötő - Pink
Bee Sujtás karkötő - Pink
18 800 Ft

Bee Sujtás karkötő - Pink

Bee Sujtás karkötő - Pink
Bee Sujtás karkötő - Pink
Bee Sujtás karkötő - Pink
Bee Sujtás Karkötő - Peng Edit mintája alapján készült
Minőségi japán és cseh gyöngyökből, Swarovski elemeket tartalmazó elegáns karkötő
16-22 cm állítható csuklókerület
3 cm a legszélesebb pontján
A hátlap puha, minőségi velúr műbőr
Raktáron
18 800 Ft
Részletek
A Bee sujtás karkötő igazán nőies rózsaszín árnyalatú klasszikus darab. Ha szeretnél egy kis romantikát csempészni megjelnésedbe, ezzel a nőies kézzel varrt csodával nem tudsz tévedni.
A középső lilás kő odavonzza csillogásával a tekinteteket karcsú csuklódra, és a sujtás tekergő zsinórjai lágyságot kölcsönöznek a kő hidegségének.
Szeretettel varrt, egyedi darabot veszel, ha Bee-t választod. Sosem lesz két teljesen egyforma darab, akkor sem, ha minta alapján készül, mivel nem ugyanazokat a színárnyalatú, méretű köveket, gyöngyöket használom.
Lepd meg magad vagy kedvesed ezzel a színes kézzel készült csodával.

A sujtás ékszerkészítési technika nevét a magyar népviseletben használt sújtás zsinórból eredeztetik, bár eredetileg a franciák diszítették a 16. században zsinórral öltözékeiket. Később a Közel-keleten, Ázsiában és Afrikában, sőt Mexikóban is is találkozhatunk zsínorokkal díszített kaftánokkal, ruha darabokkal.

Az első ékszerek csak pár századdal később készültek. Fő jellemzője a technikának, hogy egy-egy nagyobb ékkövet ragasztanak és varrnak körbe kisebb gyöngyökkel, sujtás zsinórókkal.
Adatok
szín
rózsaszin
típus
sujtás